Kläder

Profilkläder, det finns hur mycker som helst att välja bland. PRonnet kan omöjligt erbjuda alla märken. Däremot är de du hittar här att lita på. Om det är någonting som du saknar, säg gärna till så löser vi oftast det.

En av våra favoriter - snygg desig och hög kvalitet - NIMBUS                  Nya märket Elevate. Även Slazenger ingår Sandryds, bla märket South West
Från endast 100st Jackor - du kan byta alla detaljer enligt dina önskemål. Suveränt Specialist på Skjortor, Blusar. Egen sömnad Slipsar och Scarves - brett urval av färger och design. Även Bälten
   
Tycker även du att MILJÖFRÅGAN är viktig? Då är detta urval rätt för dig    

 

FÄSTER KNAPPEN PÅ NOLLTID   Det händer alltid vid sämsta tänkbara tillfälle, när det är som allra viktigast att se prydlig ut, när du inte har någon tid att förlora – skjort-knappen faller i golvet. Med Tic® i fickan är problemet löst på nolltid.

Tic® är ett fäste för skjortknappar som gör det snabbt och enkelt att utan nål och tråd fästa en knapp. Du kan använda och tvätta plagget precis som vanligt. Produkten passar till alla vanliga skjortknappar.

Produkten består av två delar i plast där den ena komponenten har två vassa piggar som sticks igenom tyget och knapphålen. I piggarna knäpps sedan den andra delen fast och när handtagen bryts av sitter knappen fast. Det krävs varken nål eller tråd och tar bara några sekunder. Tic® tillverkas i Sverige och levereras i en liten förpackning som kan formges för att passa kundens varumärke.

Från 250 stycken förpackningar -​

Tic_Branded.jpg Products-Tic-3-2.jpg Products-Tic-5.jpg Tic_Custom.jpg
Det finns inga produkter att visa i denna kategori.
Powered By OpenCart and CsillámVilág
Pronnet - PRresentreklam © 2023